Egy perc alatt megtörtént a baj, de az orvosok megmentették a kétéves Olga kezét. Teljesen meggyógyul, már haza is engedték a kórházból


Egy héttel a súlyos baleset után hazatérhetett Nagykőrösre a Heim Pál Gyermekkórházból a kétéves kislány, aki belenyúlt egy elektromos húsdarálóba, és majdnem elveszítette a kezét – írja a Blikk. Olgának minden esélye megvan a teljes felépülésre.

A lap meglátogatta otthonában a családot.

A nagymama nagyon megijedt, de szerencsére gyorsan reagált, kikapcsolta a gépet, a kislányért pedig mentőhelikopter érkezett. A szörnyű baleset idején a szülők dolgoztak, így nagymamája tartott Olgával a kórházba, aki a történtekhez képest nyugodtan viselte a megrázkódtatást.

„Már egy hét eltelt, de még mindig szörnyen érzem magam. Nagyon megviselt, még most is bele vagyok betegedve” – mondta a nagymama, akinek kiskorú veszélyeztetése miatt kell felelnie a hatóságok előtt.

A kislány édesapja, Lóránd azt mondta,

hiszen tudják, hogy vétlen baleset történt.

Füle István kézsebész és Wéber Gabriella gyermeksebész fogadta Olgát a Heim Pál Gyermekkórházban, ahová a kislányt a húsdarálóval a kezén vitték be. A kisgyereket úgy szabadították ki a gépből, hogy óvatosan visszafelé tekerték a konyhai eszközt.

„A feltárás után csont-, ín-, ér-, és idegsérüléseket kellett ellátnunk.

A műtét után a sérült szövetek keringése rendeződött, fertőzésre utaló jeleket nem észleltünk, ezért bízunk benne, hogy a gyermek keze teljes funkcióval helyre fog állni” – közölte Wéber Gabriella.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!