Nyár elején mutatják be a Robert Pattinson főszereplésével készült High Life című filmet, mely igazán bizarr történetet mesél el, ráadásul az űrben. Egy, a fekete lyuk felé száguldó űrhajón egy rakás bűnöző, köztük Pattinson karaktere is utazik. Ez annyi ideje tart már, hogy a férfinek gyereke is született a fedélzeten, elég abszurd módon: egy szintén az űrhajón utazó orvos (Juliette Binoche) ellopta a spermáját és megtermékenyítettek vele egy másik utast.


Pattinson ezt a filmet promózza most nagy erőkkel, viszont az egyik interjúban egy másik, Christopher Nolan által rendezett filmbeli szerepéről mesélt, mely 2020-ban érkezik a mozikba.

A filmről annyira nem lehet tudni semmilyen információt, hogy maga a színész is csak egyetlen egyszer olvashatta el a forgatókönyvet, azt is egy kulcsra zárt szobában. Pattinson az USA Todaynek elmondta, hogy nem rendelkezik saját példánnyal a forgatókönyvből, és bár elég óvatos nagyobb projektek elvállalásával kapcsolatban, Christopher Nolan kivételt képez.

"Úgy tűnik, ő ma az egyetlen rendező, aki megteheti, hogy nagyon személyes, független filmeket készítsen. Olvastam a forgatókönyvet, elképesztően elrugaszkodik a valóságtól" - mondta.

Kiemelt kép: FADEL SENNA / AFP


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!