Egy zavartan viselkedő férfit tartóztatták le a rendőrök, aki sörétes fegyverhez tartozó töltényeket dobált a palota területére. Már napok óta a király megölésével fenyegetőzött.


Egy zavartan viselkedő férfi sörétes fegyverhez tartozó töltényeket dobált a Buckingham-palota területére, letartóztatásakor egy kést és egy gyanús csomagot is találtak nála a rendőrök - írja a Daily Mail.

A környéken táborozó királyi rajongók a lapnak arról beszéltek, hogy megdöbbentek, amikor meghallották a robbantás hangját, sokan úgy hallották, mintha lövések dördültek volna el a palota közelében.

A környékbeli utcákat lezárták a rendőrségi intézkedés idejére és egy kordont is vontak a helyszín köré, ezt azonban néhány órával később le is bontották.

III. Károly király és felesége nem tartózkodott a palotában az incidens idején, de Kamilla unokáit néhány órával korábban látták megérkezni.

III. Károly koronázását szombaton tartják a londoni Westminster-apátságban a világ minden tájáról érkező magasrangú vendég előtt.

@filrougeblog ??‍♀️???‍♀️Ti trovi a Buckingham Palace la settimana dell’incoronazione di Charles III e succede questo… #coronation #london #buckinghampalace #police ♬ suono originale - Fil Rouge Blog


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!