Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sue Radford nemrég töltötte be a 43. életévét, és egy olyan rekorddal dicsekedhet, melyet nem mindenki nevezne irigylésre méltó teljesítménynek: a nő ugyanis Nagy-Britannia legnépesebb családjával büszkélkedhet, első gyermekét mindössze 13 évesen hozta a világra!

A középkorú családanya az egész világot sokkolta, amikor egy televíziós műsor keretében, mind a húsz gyermekével együtt, a színpadra lépett. Mi több, a műsor után, Sue vajúdni kezdett, és csupán 12 perc múlva megszülte a huszonegyedik gyermekét.

"Csodálatos gyermekek, de nem tudom nem furcsállni a dolgot, hogy egy 18 éves kamasz teherbe ejt egy mindössze 13 éves lányt. Nem tudok sehogy sem elsiklani afölött, hogy egy 18 éves fiú teherbe ejtsen egy 13 éves gyermeket. Ez bűncselekmény!" - fogalmazott felháborodva a műsor láttán egy kommentelő.

Sue 1989-ben lett várandós első gyermekével, Chrisszel. Négy évvel később, jött a második gyermek, Sophie. Egy évre rá pedig a harmadik, Chloe. Azután pedig évről évre egyre csak érkeztek az újabb családtagok. A nő férje ma is az a férfi, aki 13 évesen teherbe ejtette őt: Noel Radford.

"Úgy terveztük, hogy nagyjából három gyerekünk lesz, de nagyon megkedveltük a tényt, hogy gyerekek futkosnak körülöttünk, így nem álltunk le. A rabjai vagyunk ezeknek a gyerekeknek, mondhatni, gyerek-függők vagyunk. És őrülten imádjuk." - nyilatkozta Sue Radford a The Sun napilapnak.

A nem épp hétköznapi család egy tíz hálószobás családi házban él, melyet 2004-ben vásárolt. Naponta 8,5 liter tejet, 3 liter üdítőt, és 3 doboz müzlit fogyaszt el. Minden egyes bevásárláskor legkevesebb 250 angol fontot hagynak a bevásárlóközpont pénztáránál. És már a 15 férőhelyes furgonjuk is szűkké vált a számukra.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!