A berendezés, de még a kaspók, kukák és az asztallábak is közpénzből kerülnek majd a Tó Étterembe.


Folytatódik a felcsúti tónál épített étterem fejlesztése: a közpénzből épített, majd közpénzből rendbe tett beruházásban a berendezést is közpénzből szerezhetik be - írta meg az rtl.hu.

Felcsút 2017 áprilisában 234,9 millió forint uniós támogatást nyert környezetvédelmi infrastruktúra fejlesztésére, amelynek része volt a záportározó rekonstrukciója.

Ez a turisztikai fejlesztés például egy Hattyú-hidat és egy mesterséges szigeten felépülő éttermet, valamint egy látványteraszt is magában foglal. A kivitelezést a korábbi polgármester, Mészáros Lőrinc családi cége, a Fejér B.Á.L. Zrt nyerte el bruttó 1,1 milliárd forintért.

Azt pedig már a 444 írta meg, hogy az étterem üzemeltetésére kiírt pályázatra egyetlen jelentkező volt:

A Tó Étterem nemcsak falakat és impozáns környezetet kap közpénzből, hanem egyebek mellett áruátvevő mérleget, raktári kézikocsit, fém öltözőszekrényeket, automata kávéőrlőt, hűtőket, szekrényeket, tűzhelyeket, húsdarálót, pizzaelőkészítő asztalt, fedeles hulladék- és moslékgyűjtőt és moslékoló asztalt is.

Az Arterior Komplex Kft. nettó 21,1 millió forintért szállítja le az étterem berendezését. 18-18 asztallapot és asztallábat, 72 éttermi széket, 12 fotelt, 3 dohányzóasztalt, 9-9 terasz asztallábat és asztallapot és 36 terasz széket, összesen 29 kaspót, nyolc szemetest, 4 intimhulladék-tárolót és 12 vécékefetartót szállít le közpénzért - írta az rtl.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!