A volt orosz elnök sok vad elméletet osztott meg: szerinte meg fog alakulni a Negyedik Birodalom, és háborúzni fog Franciaországgal. Az Egyesült Királyság pedig visszatér az unióhoz, ami a szövetség bukásához fog vezetni.


Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök a Twitteren osztott meg egy tíz pontból álló sorozatot, amiben így az év végén a jóslatait osztotta meg a nyilvánossággal.

A bejegyzéseket a 444 vette észre.

Többek között olyanokat ír, mint például hogy Észak-Írország elhagyja az Egyesült Királyságot, és hivatalosan is Írországhoz csatlakozik (7. pont),

Az Egyesült Államokban kitör a polgárháború, aminek a végén Texas és Kalifornia állam független lesz, Texas pedig Mexikóval alakít közös államot. Elon Musk számos államban nyeri meg az elnökválasztást, amelyek a polgárháború befejezése után alakított republikánus kormány részei.

Szerinte létrejön a Negyedik Birodalom is, benne Németországgal, Lengyelországgal, Szlovákiával, Csehországgal, a balti államokkal, valamint a "Kijevi köztársasággal". A Negyedik Birodalom aztán Franciaországgal fog háborúzni, Lengyelországot közben újra felosztják (5-ös és 6-os pont).

Medvegyev jóslatait a Twitter tulajdonosa, Elon Musk sem hagyhatta szó nélkül, és király gondolatmenetnek nevezte.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!