Ezt fontosabbnak tartotta, mint színész karrierjét. Egy időben malibui otthonát is olyan emberek számára alakította át, akik hozzá hasonlóan függőségekben szenvedtek.


Matthew Perry hétvégi váratlan halálhíre után nem kevésbé volt sokkoló a tény, hogy a színész utolsó Instagram-fotóját abban a jacuzziban készítette el, amibe helyi idő szerint szombat este belefullad. A kép alá egyébként már közel kétmillió kedvelés és több mint 262 ezer komment érkezett a gyászoló rajongóktól.

A Telex most kiszúrt egy olyan podcastet, ahol a súlyos alkohol- és drogproblémákkal küzdő színész arról beszél:

„Mikor meghalok, és az úgynevezett eredményeimről lesz szó, jó lenne, ha a Jóbarátok jóval azok mögött a dolgok mögött végezne a felsorolásban, hogy más embereknek segítettem. A halálom után az fog menni, hogy Jóbarátok, Jóbarátok, Jóbarátok, és örülök neki, hogy voltak értékelhető színészi teljesítményeim amellett, hogy az emberek a neten röhöghettek a megpróbáltatásaimon” – mondta a műsorban az 54 évesen elhunyt sztár.

Volt idő, amikor malibui házát olyan férfiaknak építette át, akik függőséggel küszködtek, hogy ott biztonságos helyre találjanak.

– jelentette ki a podcastben Perry.

Ahogy arról korábban is írtunk, a kanadai színész sokszor beszélt súlyos függőségéről, ami időnként munkájára is kihatott.

A Jóbarátok sztárja életrajzi könyvében is komoly részt szánt a démonaival való küzdelemnek. Az erről szóló ismertetőnket itt lehet elolvasni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!