Nem ez volt az egyetlen trükk, amit bemutatott Balázsék rádióműsorában: egy horrorfilmbe illő mutatvánnyal is sokkolta Vadon Janiékat.


Kiss V. Balázs fiatal bűvész-illuzionistának a legkülönbözőbb helyszíneken volt már alkalma lenyűgözni a közönséget személyiségével és lélegzetelállító trükkjeivel. Ebből a 2022-es dubaji világkiállítás mindenképp kiemelkedik, de visszatérő fellépő nemzetközi Forma-1 futamokon és könnyűzenei koncertek színfalai mögött is – utóbbiról meggyőződhetünk új videósorozatában, a Backstage Magic-ben.

Balázs nemrég a Rádió 1 reggeli műsorában is bemutathatta tudományát, ahol Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri vendége volt. Annak ellenére, hogy a három derűs dumagépet nem könnyű zavarba hozni, az adásban többször elakadt a szavuk a bűvész trükkjeinek hatására.

Kiss V. Balázs egy szédületes dupla csavaros kártya/Instagram-trükkel is készült a srácoknak, utána pedig a szkeptikus Rákóczi Ferinek okozott fejtörést egy érintéses próbatétellel az online közvetítés nézőinek szeme láttára. A kegyelemdöfést egy horrorfilmbe illő trükkel adta meg, amiben Jani asszisztálásával úgy kalapált bele egy százas szöget saját orrába, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Nézd vissza, mi zajlott még a műsorban:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!