A politikus videóüzenetben számolt be a meghallgatás részleteiről.


Másfél óráig tartott Szél Bernadett rendőrségi kihallgatása, aki hűtlen kezelés és hivatali visszaélés bűntette miatt tett feljelentést a Brüsszelt támadó kormányplakátok miatt. Szerinte ugyanis ezek nem tájékoztatnak, hanem csúsztatnak, nem aktuális vagy nem igaz állításokat közölnek. Miután a feljelentést Polt Péter legfőbb ügyészhez címezte, be is idézték a Gyorskocsi utcába.

Szél Bernadett Facebook-oldalán közzétett videójában számolt be arról, hogy

12 óra 40 perckor kezdődött a meghallgatás, aminek 14.10 perckor lett vége. Elmondása szerint a telefonját kikapcsoltatták vele, elkérték az igazolványát, majd "bizarr környezetben" kérdéseket tettek fel neki és vallomást kellett tennie. Mint mondta "ilyen élménye még nem volt".

Az országgyűlési képviselő a videóban azt is kifejtette, hogy szerinte ez a kampány "egyszerű, érzelmekre ható, hazugságra építő politikai propaganda a kormánypártok részéről szavazatszerzési céllal". Elmondta azt is, hogy ezek után kíváncsi lesz arra, hogy Rogán Antalt is behívják-e meghallgatásra, mert szerinte arra, hogy "mennyibe kerül ez a történet", a Miniszterelnöki Kabinetiroda tud választ adni.

"Nem én költöm el propagandára és hazugságokra az adófizetők pénzét, hanem ő, ezért ő felel"

- mondta a politikus.

Szél Bernadett

‼️ Feljelentést tettem a Soros-Juncker plakatok miatt - engem most hallgattak ki, vajon mikor jön Rogán? ➡️ Most tettem "vallomást" a Gyorskocsiban. Hallgassák meg a fejleményeket!

Forrás: hvg.hu



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!