Henryfit a rengeteg fehérje miatt próbálta ki az egyik legnépszerűbb márka kutyatápját.


A magas fehérjetartalom miatt kipróbálta a kutyakaját egy fitness influenszer, írja az Independent. A Henryfit néven tiktokozó férfi az egyik alkalmazásban látta, hogy 200 gramm kutyatápban 666 gramm fehérjét tartalmaz. A tiktoker bejelenetette, hogy ha összegyűlik a videóján 15 ezer like, akkor kipróbálja a szóban forgó kutyaeledelt.

Gyorsan összegyűltek a kedvelések, ezután Henryfit választása a sült marhás-tavaszi zöldséges-almás ízű száraztápra esett. A videón látható, hogy a kutyakaját gondosan kiporciózza, majd néhány nagy levegő után marokszámra tömi magába. A felvétel végén azonban a mosdónál próbálja kiszedni a szájából a maradékokat, miközben azt mondja, hogy ez „egyáltalán nem éri meg”.

A Heathline egészségügyi szakportál korábban felhívta a figyelmet arra, hogy a kutyatáp emberi fogyasztásra nem alkalmas. A lap szerint a kutyatáp „melléktermékek, gabonafélék, szójabab, vitaminok és ásványi anyagok” különböző kombinációiból készül, melyek kifejezetten az ebek napi étrendjéhez szükségesek. A kutyaeledel ráadásul a K-vitamin szintetikus formáját tartalmazza, mely az embereknél májkárosodást okozhat.

Henryfit videóját itt lehet megnézni:

@henry.fit Replying to @kenton916 ❗️trying the dog food❗️#fyp #fitness #bodybuilding #physique #creatine #gym #dogfood #viral ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!