Egy héttel ezelőtt jött ki a Star Wars: The Rise of Skywalker első, várva várt előzetese. Az év végén érkező kilencedik részt már most tűkön ülve várják a rajongók, de van valaki, aki még közülük is kiemelkedik izgatottságával.


Az alábbi videóban egy amerikai Star Wars-rajongó, Eric Butts felvette, hogyan reagál, mikor először látja az előzetest. A férfi a trailer nyitóképénél még "csak" zihálni kezd, majd lassan könnyezni, végül zokogni kezd.

A videót a Twitteren ízekre szedték, leginkább azért, mert sokak szerint Butts, férfi létére, túl érzelmesen reagált az előzetesre. Az ügy odáig jutott, hogy maga Mark Hamill vette védelmébe a rajongót.

Szia Eric - Köszönöm, hogy megosztottad az előzetesre adott csodálatos reakciódat. Inspiráló volt látni, ahogy átjár az öröm és a várakozás a IX. rész kapcsán. Ettől tűnik tényleg érdemesnek ez az egész, amit csinálunk. A legjobbakat

- írta

Hi Eric- Thanks for sharing your amazing reaction to the trailer. It was inspiring to see you transported with joy in anticipation of IX. Makes what we do seem all the more worthwhile.
All the best, Mar????
PS: I salute you, sir: pic.twitter.com/7xOEVm3iju

- Mark Hamill (@HamillHimself) April 16, 2019

Kiemelt kép: LUCASFILM / TWENTIETH CENTURY FO / COLLECTION CHRISTOPHEL


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!