Adam Drivernek se Instagramja, se Facebookja, se Twittere nincs, így egy barátját, Mark Hamillt kérte meg arra, osszon meg egy fontos videót a közösségi médiában. Driver ugyanis felhívást tett közzé, mert rendezőjének, Leos Carax-nak elveszett a kutyája filmforgatás közben.

Lugosi Bélát utánozta gyerekként, mára hollywoodi trollá vált

A Star Wars Luke Skywalkere, Mark Hamill a(z első) trilógia sikere után eltűnt a nyilvánosság elől, hogy a 2010-es évek végén újra előkerüljön. Pedig addig is egy csomó érdekes dolgot csinált.

Jelenleg épp Brüsszelben forgatják az Annette című filmet, Javelot pedig nagyon megijedt egy jelenetnél, és elfutott. Ahogy Driver a videóban mondta:

A nevem Adam Driver, épp a Royal Parkban vagyok Brüsszelben, és ezt a Javelot nevű kisfickót keresem

- mutogatott a kutya kiplakátolt képére a színész.

Az utolsó hely, ahol láttuk, ez a park volt. Ha valaki látta őt, légyszi, hívjon minket, csapatunk kedvenc tagja. Belerakunk a filmbe, ha megtalálod. Vagy adunk csokit, esetleg megkereszteljük a gyerekedet. Mindent megteszünk, hogy megköszönjük majd.

A kutyus aztán előkerült, hála a videónak, tudta meg az Entertainment Weekly. Nem csoda, hiszen több mint egy millióan lekattintották a videót.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mark Hamill (@hamillhimself) által megosztott bejegyzés, Okt 2., 2019, időpont: 1:31 (PDT időzóna szerint)

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Kiemelt kép: Theo Wargo/Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!