Maga Luke Skywalker, Mark Hamill is üdvözölte Instagramon Archie Harrisont, méghozzá a nevén viccelődve. Posztolta egy fotót, ami még Az utolsó jedi forgatásán készült, amikor Harry herceg és Vilmos herceg meglátogatta a stábot.


Íme én, amikor ötleteket adtam Vilmosnak és Harrynek, hogy a leendő gyerekeiket nevezzék el a kedvenc Star Wars színészükről. Örülök, hogy az Archie HARRISON Mountbatten-Windsort választották, de kicsit bánom, hogy nem fogalmaztam egyértelműbben. Azt kellett volna mondanom, nevezzék el A KEDVENC LUKE-OT JÁTSZÓ Star Wars színészükről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Here's me with William & Harry pitching the idea of naming any future royal baby after their favorite #StarWars actor. Happy they chose Archie HARRISON Mountbatten-Windsor, but regret not being more specific. Should have pitched favorite #StarWars actor WHO PLAYED LUKE.????

Mark Hamill (@hamillhimself) által megosztott bejegyzés, Máj 8., 2019, időpont: 10:34 (PDT időzóna szerint)

Ezzel természetesen mindenki kedvenc Han Solojára, Harrison Fordra utal, ugyanakkor sokkal előkelőbben hangzana, ha mindenki második kedvenc Han Solojáról, Alden Ehrenreich-ról neveznék el a következőt és illene is a tematikába.

Kiemelt kép: Adrian Dennis-WPA Pool/Getty IMages


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!