A zenészt előbb egy táncoslánnyal, majd egy színésznővel hozták hírbe. Egy barátja szerint Peti most nem vágyik komoly kapcsolatra.


Nagyon belehúzott a csajozásba Marics Peti, már harmadik bombázót hódítja meg.

Bár Tóth Andival való kapcsolatuk nagyon lendületesen indult, a pár össze is költözött, a szerelmük azonban idén márciusban véget ért. Andi a szingli létet választotta, és az idejét a kutyájával, illetve a barátaival tölti.

Elsőként a ValMar klipjében szereplő egyik táncoslánnyal, aki idén bekerült a Miss World húsz döntőse közé is. A románcuk azonban mindössze néhány hétig tartott.

Azóta Marics már egy másik hölggyel ismerkedik. Kiszemeltje Kovács Gyopár színésznő, akit 2014-ben a Rising Star című tehetségkutató versenyzőjeként ismerhetett meg az ország. Ő is egy ValMar klipben szerepel, ami még nem jelent meg, és pont Peti menyasszonyát alakítja majd.

Egy közeli ismerős azt mondta, hogy a páros sok időt tölt együtt, már egy szülinapon is együtt jelentek meg, és Peti a színházba is elment megnézni Gyopár egyik előadását.

A zenész egyik barátja azonban azt mondta:

„Az Andival való szakítás után esze ágában sincs megállapodni, a munka mellett szórakozni akar és élvezni az életet. Ez persze nem zárja ki azt, hogy szívesen ismerkedik csinos hölgyekkel, és enged a kísértésnek” - mondta a barát. Szerinte Gyopárral is csak jól érzik magukat, de persze nem elképzelhetetlen, hogy idővel komolyra szerelemmé fejlődik a kapcsolatuk.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!