Új szintre emelkedett a világméretű Barbie-mánia Salvadorban, ahol egy temetkezési vállalat Barbie-babás béléssel ellátott koporsókat kínál ügyfeleinek. Szerintük már be is indult az üzlet.


Egy salvadori temetkezési vállalat rózsaszínű, Barbie-képes béléssel díszített koporsókat kínál ügyfeleinek, és állításuk szerint már többet is eladtak belőlük.

A nyugat-salvadori Ahuachapán városában működő Alfa és Omega temetkezési iroda már jóval a nagy sikerű Barbie-film júliusi premierje előtt elkezdte ajánlani a rózsaszín fémkoporsókat az elhunytak hozzátartozóinak és a saját temetésüket előre megtervezőknek.

Isaac Villegas, az Alfa és Omega temetkezési iroda tulajdonosa azt mondta, reklámkampányt indítottak a különleges Barbie-koporsókra, és már 10 darabot eladtak belőlük. Hozzátette, ügyfeleik korábban kizárólag a hagyományos, barna, fekete, fehér vagy szürke színű koporsókat keresték, de

„Több rózsaszín koporsónk lesz, mert az emberek ezt kérik” – mondta a salvadori Alfa és Omega temetkezési iroda tulajdonosa.

Forrás: RTL, Associated Press


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!