A most 35 éves Jimmy Silva és a 31 éves ChaCha Sahagun középiskolások voltak, mikor megismerkedtek, azonnal szerelembe estek egymásba. Ez így volt kilenc éven keresztül, mikor nyitott kapcsolattal kísérletezgettek. Akkor ismerték meg az most 25, de akkor még csak 18 éves Summer Pelletiert - írta a Metro.


Silva és Sahagun is beleszeretett a nőbe, aki mindkettőjük felé viszonozta ezt az érzelmet. Így váltak 2012-ben triásszá, hármas párossá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jimmy, Chacha & Summer (@polyam.us) által megosztott bejegyzés, Ápr 26., 2019, időpont: 1:24 (PDT időzóna szerint)

Nemsokára pedig össze is házasodnak, miután Silva megkérte a nők kezét 10 éves évfordulóján Sahagunnal. Mindkét eljegyzési gyűrűt ugyanabból a gyémántkőből készítették.

A két nő nagyon ideges volt az eljegyzéskor, ugyanakkor nagyon boldog is.

Annyira más volt Jimmy mosolya, sose tapasztaltam meg még azt a boldogságot a hangjában, mint mikor bevallotta a szerelmét és elragadottságát értünk

- mesélte Sahagun. Beszélgettek már ezelőtt is az esküvőről, de tervezni nem tervezték.

Annyira meglepődtem, a testem azonnal elkezdett reszketni. Már jó értelemben. Megtiszteltetés ezzel a két csodálatos emberrel leélnem az életem hátralevő részét

- tette hozzá Pelletier.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jimmy, Chacha & Summer (@polyam.us) által megosztott bejegyzés, Ápr 19., 2019, időpont: 9:51 (PDT időzóna szerint)

A családjaik elfogadták a különleges kapcsolatukat, és sok pozitív kommentet is kaptak, közöttük olyat, hogy a szerelmük inspirálta őket is. Azonban az ilyen többszerelmű kapcsolat nem könnyű, fedte fel a fátylat Silva:

A poliamorikus kapcsolatok nem valók mindenkinek. Képzeld el, milyen nehéz kialakítani csak egyvalakivel. Na, ezt háromszorozd meg!

- mondta, de ők az évek alatt már megtapasztalták milyen erős és kitartó a szerelmük. Nem féltékenyek egymásra és elképesztően boldogok, hogy megoszthatják egymással az életüket.

2020 áprilisában tervezik összekötni az életüket, annak ellenére, hogy az Egyedsült Államokban nem legális a poli házasság, sőt a törvények büntetik is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jimmy, Chacha & Summer (@polyam.us) által megosztott bejegyzés, Jan 9., 2019, időpont: 5:31 (PST időzóna szerint)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!