Az egykori tévés ugyanakkor nagyon szereti a gyerekeket, eredetileg tanárnak készült.


Tudatosan nem akar gyereket vállalni Müller Attila és felesége, Larion Zoé - a műsorvezető erről Palik Lászlóék műsorában beszélt a napokban.

„Nálunk nem jön a gyerek. Ez egy nagyon merev és egyértelmű elhatározás, olyan szinten is, hogy mi már elgondolkodtunk azon, hogy esetleg egy sterilizálás irányt is veszünk, hogy véletlenül se legyen, és szabadabban legyünk együtt” - fejtette ki az egykori tévés. Müller szerint azonban ezt az orvos nem javasolta nekik, mert hormonális következménye is lehet, vagy okozhat testi elváltozást.

Müller azt mondta, hogy a jelenlegi munkája miatt rengeteget nyüzsög, és van négy kutyájuk is, ami minden szabadidejüket leköti. Emellett azonban más szempontok is vannak, amiért így döntöttek.

„Nem biztos, hogy mernék vállalni ebbe a bizonytalan világban úgy gyereket, hogy én bár próbálok egy normális értéket adni neki, de onnantól kezdve, hogy kimegy az ajtón és bemegy a suliba, ahol már megy az, hogy »mi az, hogy nincs iPhone-od?« és a többi, és akkor még ő van hülyének nézve, csak azért, mert normális a gondolkozása, közben meg inkább a világ a hülye” - mondta Müller Attila.

Azt is elárulta, hogy feleségével mindig is tudták, nem akarnak gyereket, korábban pedig a saját felelőtlensége miatt sem vállalta volna. Azonban szerinte az is benne van a pakliban, hogy megbánja a döntését. Müller ugyanakkor nagyon szereti a gyerekeket, eredetileg tanárnak is készült.

(Forrás: 24.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!