Az első előzetesben bemutatott egyik fotó teljesen mást sugall, mint az igazság. – derítette ki egy brit bulvárlap.


Mi is beszámoltunk róla, hogy a Netflix megjelentette annak a dokumentum-sorozatnak az előzetesét, amely Harry hercegről és Meghan Markle-ről fog szólni. Ebben bemutatják a hercegi pár szerelmét és a királyi családból való kiválásuk történetét is. Hétfőn már a második előzetes is kijött, ebből pedig kiderült, hogy a kétrészes sorozat első része december 8-án, a második pedig december 15-én érkezik a Netlixre.

Az első előzetest pár nap alatt milliók nézték meg. Ebben számos fotót mutatnak a pár életéből, az egyiken pedig rengeteg fotós látható, amivel azt sugallhatták, hogy Harryéket folyamatosan "zaklatták" a lesifotósok és az újságírók.

- szúrta ki az rtl.hu a brit The Sun cikkében.

A filmbemutatón ugyanis a lap egyik fotósa is ott volt, aki most elárulta, hogy a királyi család egyik tagja sem jelent meg az ezen eseményen. Doug Seeburg szerint az előzetes arra utal, hogy a hercegi párt fotózták ekkor, de ez „ostobaság”, és csak „nemtörődöm fényképkeresés" után kerülhetett a trailerbe ez a fotó. A lap meg is jegyzi, hogy a fotó az Almany képügynökség oldalán a „paparazzi” keresőszóra első találatként jelenik meg.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!