Hétfőn terjedni kezdett az interneten egy videó Vilmos hercegről, melyen az látható, Cambridge hercege dühösen kiabál egy lesifotóssal, miután az felvételeket készített róla és családjáról, amint épp bicikliztek.


A Telegraph szerint a felvétel tavaly készült, mikor a herceg feleségével és három gyerekével egy biciklitúrán vett részt norfolki otthonuk közelében.

A Kensington-palotából már reagáltak a látottakra, szerintük a fotós sértette a herceg és családja privát szféráját, a YouTube-ot pedig arra kérik, távolítsa el a felvételt a platformról.

Minket kerestél, hogy merészelsz így viselkedni a gyerekeinkkel? Itt bujkálsz, keresel minket és a kicsiket? Egy csendes kerékpározásra indultunk, te pedig még a nevedet sem vagy hajlandó elmondani. Felháborító és gusztustalan vagy. Mit csinálsz itt? Köszönöm, hogy elrontottad a napunkat… azt hittem, már tanultatok ezekből

- hallható a felvételen, amit természetesen nem mutatunk, akit érdekel, egy gyors kereséssel rábukkanhat például a TikTokon is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!