Majka felesége őszintén beszélt a gyereknevelésről, az elveiről és arról, mi történik, ha az édesapa este hazaér.


Mint arról mi is írtunk, Majka és családja egy egzotikus helyen búcsúztatta az óévet.

A rapper felesége, Hajni a HOT! Magazinnak elárulta, hogy most ébredt rá arra, hogy a gyerekei már nem igényelnek akkora odafigyelést.

Míg korábban egy vacsorához például először mindenkit felöltöztettem, rám pedig a legvégén került sor, és csak sebtében felkaptam egy ruhát és feltűztem a hajamat, most azt vettem észre: van időm sminkre, frizurára, fel tudok szépen öltözni"

- mesélte a lapnak. Az is örömmel tölti el, hogy:

"Nem kell egész nap azon aggódnom, hogy a fiúk meddig mehetnek be a vízbe, már a kisebbik, Olivér után sem kellett rohangálnom.

A hatéves Oli is egész nap focizott a parton a bátyjával és a nagyobb gyerekekkel, nem messze a szállástól, nem volt már szükség arra, hogy vigyázzak rá"

– mesélte.

Hajni ugyan örül annak, hogy jut már idő magára is, de azért néha elfogja a nosztalgia, hogy milyen volt, mikor még picik voltak a fiai.

„Marcit sokat kellett altatnom, ringatnom, ötéves koráig bebújt mellénk. Ezért kialakult egy meseolvasós, összebújós, mondókás rituálénk, ami Olinak is megtetszett, és egy idő után ő is kérte. Az utóbbi évben ezek az édes »énidők« heti három alkalomra korlátozódtak, a mostani utazással azonban felborult a rituálénk, a gyerekek nem szóltak, hogy menjek... Először örültem, de bevallom, egy kicsit hiányzik is” – árulta el.

De azért van, ami nem változott meg köztük:

"Marci már 11 éves múlt, de a mai napig jön és megölel, puszit ad, ami az ő korosztályában már nem annyira jellemző. A kicsi látja, és ő is jön. A mindennapokban »házisárkány« vagyok ugyan, mégis a mai napig hozzám bújnak a fiaim"

– árulta el. Mesélt arról is, hogy azért vannak szabályok is az életükben:

A gyereknevelésről is őszintén beszélt:

„Egyikünk sem dúskált a pénzben gyerekkorában. Hála Istennek, most megtehetjük, hogy a gyerekeinknek megadjuk azt a pluszt, ami mindannyiunkhoz hozzáad és fontos tapasztalatokkal gazdagít: az utazást. Oli imád repülőre ülni, nagyobb boldogságot egyik játék sem ad ezeknél a közös kalandoknál. A gyerekeink pedig nem követelőznek: megértik, ha nemet mondunk.

„Az újonnan felmerülő nevelési kérdéseket megbeszélem a baráti társaságban lévő szülőkkel, akiknek hasonló korú gyerekeik vannak. Ösztönösen csinálom, de úgy látom, működik!

Olit tanítom, hogy ne provokálja Marcit, aki már nagyobb, nyugodtabb. Neki már megengedek bizonyos dolgokat, például tízéves kora óta van telefonja. Olinak erre még várnia kell. A nagyobb már elvonul, olvas, szüksége van az egyedüllétre. Ugyanakkor sok mindent tudnak együtt is csinálni. Marcinak figyelnie kell arra, hogy ha a nagyobbakkal van, ne közösítse ki az öccsét. A foci mindkettőjük hobbija. Olit is leigazolták a kisebb korosztályba. Szüksége is van rá, mert – akárcsak az apukája – nem tud megülni a fenekén. Külsőre ugyan rám hasonlít, de belsőre tiszta apja, Marci pedig fordítva” – mesélte Hajni.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!