Majka felesége őszintén beszélt az anyasággal járó aggodalmakról és arról is, miért két gyereket vállaltak végül.


Majoros Hajnalka volt a Kinek van igaza? YouTube-csatorna vendége. A modell őszintén mesélt a családjáról, köztük két gyerekéről, Mariánról és Olivérről. Az interjút az Index szemlézte.

Majka felesége elárulta, hogy két kisfia külsőleg és belsőleg is teljesen különbözik egymástól. „Az első gyerekem nem aludt hason, azt sem tudtam, hogy hogyan vezessem rá, refluxos volt, minden baja volt, nem tudtam igény szerint szoptatni sem. Aztán jött a második gyerek, aki három óránként evett, aludt, játszott, hason aludt, egyszerűen cuki volt” – mondta el Hajni.

Arról is őszintén beszélt, hogy második gyereke születésénél volt benne félelem, hogy tudja-e majd őt is annyira szeretni, mint bátyját. Ez a félelem aztán Olivér születésekor el is múlt.

„Ráadásul Marcinál, ha ki tudtunk belőle sajtolni egyéves koráig egy minimális mosolyt, akkor örültünk, Olivér pedig a kezdetektől egy tejbetök volt. Nagyon különböző a két gyerek” – mutatott rá a két fiú közötti további különbségre.

Majoros Hajnalka elmondta azt is, hogy Majkával eredetileg több gyereket szerettek volna.

„Négyet terveztünk. Terveztünk! Az elsőnél mondtuk, hogy nemhogy három nem lesz, hanem második sem. Viccet félretéve, tényleg volt ilyen az első gyerek után, hogy azt mondtam, hogy fogom én ezt végigcsinálni…”

– mesélte a modell-énekesnő.

A teljes adást ITT lehet megtekinteni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!