Mint a forró krumplit, úgy dobálják egymásnak a bokszmeccs lehetőségét az RTL sztárjai. Egyelőre úgy tűnik, a nagy bunyó elmarad.


Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, új dili kezdődött a sztárvilágban: Molnár Áron egyfajta „kihívásdömpinget” indított el, aminek egyelőre nem láthatjuk a végét. A Sztárbox legutóbbi évadát megnyerő színész és aktivista – látszólag a semmiből – kihívta Majkát egy bokszmeccsre, aki azonban lepasszolta a lehetőséget, mondván, idén egészen biztosan nem lenne ideje felkészülni.

A frissen az RTL-hez igazolt műsorvezető-rapper ugyanakkor ajánlott maga helyett mást: Sebestyén Balázst. „Ha akarod viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged” – írta Majka.

Később aztán a Balázsék műsorvezetője jelezte: ő sem tudja vállalni a meccset, de Ráskó Esztert szívesen elküldené maga helyett. Bár Balázs nyilvánvalóan csak viccelt, Molnár Áron meglehetősen komoly hangvételű posztban válaszolt. Azt írta: „Aranyos vagy, de téged nem is hívtalak ki.. viszont Ráskó Eszter ellen.. megőrültél??? Azért nekem is vannak határaim”.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!