A Sztárban sztár leszek középdöntőben kiesett versenyzője szerint Majka a szemébe hazudott, amikor segítséget ígért neki. A rapper szerint azonban a fiatalember nem bontotta ki az igazság rózsájának minden szirmát.


Károlyi Róbert, a Sztárban sztár leszek! harmadik évadának versenyzője azzal vádolta meg Majkát, hogy cserben hagyta őt, miután azt ígérte neki, hogy segíteni fog a karrierjében. A fiatalember Majka csapatában volt, de a középdöntőben kiesett.

A rapper közösségi oldalán így kommentálta az őt ért vádakat: "Kedves Károlyi Róbert! Belefutottam ebbe a videóba, és kicsit szarul éreztem magam tőle, mert csak nyomokban ugyan, de tartalmaz igazságot, és nem szeretem, ha nincsenek rendben a dolgok körülöttem".

"A telefonszámom - ha megbocsátasz - csak azoknak az embereknek adom meg, akik közel állnak hozzám, vagy napi vagy heti kapcsolatban vagyok velük. Ezt majd remélem akkor megérted, mikor sikerül a hőn áhított karriert megcsinálni. Állításod szerint ehelyett kényszeredett mosollyal azt mondtam, hogy inkább messengeren beszéljünk? Pontosan így volt. Kényszeredett mosoly nélkül... Azért mondtam a messengert, mert az jobb felület a kommunikációra velem. Mégha furcsa is, azt gyakrabban olvasom, mint ahogy a telefont felveszem. A messenger üzenetben, amit küldtél nekem megbeszéltük, hogy szólok majd, ha olyan dalon dolgozom, amiben el tudlak képzelni. Ez idáig ez nem történt meg. Ezért hazudtam a szemedbe? Úgy emlékszem, nem beszéltünk meg határidőt arra, hogy ez mikor lesz. A beszélgetésben látszik, hogy aztán soha többet nem dumáltunk erről. Itt van a telefonomban, ha akarod szívesen elküldöm, ha neked már nincs meg" – tisztázta Majka a történteket a saját nézőpontjából. A rapper megemlítette, hogy

akár dal ötleteket is küldhetett volna.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!