A rapper szerint vannak dolgok, amiket ő a helyében egészen máshogy csinálna, de hát pontosan azért, mert ő egy másik előadó. Ezért is nem kezd el okoskodni nyilvánosan, és nem ad kéretlen tanácsokat egy olyan fiúnak, aki jelenleg minden fórumon első.


Most kedden jelentette be Azahriah, hogy annyira nagy volt az érdeklődés a Puskás Arénában jövő májusban szervezett koncertjére, hogy még egy koncertet adnak majd, tehát duplázik majd a mindössze 21 éves énekes a zenekarával.

Mint ahogy az szmo.hu korábban megírta, példátlan érdeklődés miatt lesz második nap is, mégpedig május 26-án.

main insta: paulsonati (@azahriah_official) által megosztott bejegyzés

A bejelentés után természetesen sokan reagáltak a hírre a Facebookon, és persze megjelentek az irigykedő, fröcsögő posztok is.

Csütörtök délután erre reagált Majka is, aki a közösségi oldalán foglalta össze, hogy mit gondol ezekről a neten fröcsögő emberekről.

„Egészen furcsa, mit vált ki a magyar zenei közegből az, hogy egy 21 éves fiú telerakja a Puskás arénát. Nagy eséllyel kétszer is…

- kezdte bejegyzését a rapper.

„Ha valaki ilyen sikert ér el, miért nem lehet csak annyit mondani, hogy gratulálok?? Arról vitatkoznak elvileg okos gondolkodó emberek, hogy miért szeret a közönség egy előadót, dalt, produkciót?! Ergo ízlésről..”

- folytatta sorait, majd belement a konkrétumokba is.

A teljes bejegyzést itt lehet elolvasni!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!