Hajnalka olyan ajándékot kapott a 40. születésnapjára, amire egyáltalán nem számított, és amit egy ideig biztosan nem felejt el.


Nemrég töltötte be 40. életévét Majoros Hajnalka, aki Dundika néven vált az ország egyik legismertebb modelljévé.

A korábbi Playmate már 13 éve él párkapcsolatban Majkával, egy éve összeházasodtak, teljes boldogságban és harmóniában élik életüket két gyerekükkel.

Kapcsolatuk az őszinteségen alapul, ezért is volt nehéz az utóbbi időben az ózdi rappernek folyamatos titkolózásban, időnként hazugságok között élni mindennapjait. Minderre azonban jó oka volt.

„Hazugságok sorozata volt az egész! Peti nem egyedüli résztvevője volt a hazugságspirálnak, hanem magával rántotta a barátaimat és a családomat is!

– mesélt a korábbi modell arról, hogyan „csalta csapdába” férje.

Ugyanakkor Hajni a vacsorát megelőző napon barátnőjétől kapott egy hívást, hogy kísérje el őt reggel egy lovardába, ahol különleges meglepetés várta őt. Mint mondja, nem fűlött a foga a dologhoz, mert inkább a másnap estére készült volna.

„Abban a pillanatban, amikor bementem, megszólalt a Happy Birthday című dal. Még ekkor sem sejtettem semmit, csak azt gondoltam, milyen aranyosak, hogy már ilyen korán felköszöntenek. Kaptam egy lovas szatyorban ajándékot, ezenkívül lufikat raktak ki, de egy dolgot nem vettem észre:

Csodálatos, kilencéves kanca, szép nagy szempillái vannak, Baba a neve. Még most is alig hiszem el, hogy ő az én lovam!”

– mesélte az extra meglepetés a rapperfeleség.

„Etyekre hívták meg a vendégeket a bulira, mi viszont már fél órával előbb kiértünk. Körbejártuk az egész várost a kőbányától a filmstúdióig, megnéztük a naplementét, mentünk mindenfelé! Nagyon élveztem, mert végre kettesben voltunk. Majd megérkeztünk a vacsora helyszínére, ahol a személyzet külön fogadott minket. Na, ezt megint furcsálltam! Bementünk, aztán újra megszólalt a zene, majd megláttam a családunkat és a barátainkat ujjongva, csillagszóróval a kezükben” – folytatta Hajni, aki álmában sem gondolta volna, hogy ennyi meglepetésben lesz része a szülinapján.

– mesélte még mindig a történtek hatása alatt állva a Hot Magazinnak. Azt is elárulta, hogy bár nem igazán meghatódós alkat, az azonban könnyeket csalt a szemébe, amikor meglátta a videót Marci fiáról, ahogy a lovat mentek kiválasztani.

„Vártam, hogy negyvenéves legyek! Szerintem a világ most már változott annyit, hogy negyvenévesen még bőven jól néznek ki az emberek, fiatalosak, adnak magukra. Annyi, hogy most már picit többet kell tenni ezért. Már egy ideje keresem azt a sportot, ami teljesen átmozgat, miközben jól is érzem magam benne” – mesélte el Majoros Hajnalka, hogy miért teljesen elégedett most az életével.

(via Blikk)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!