Ahogy arról beszámoltunk, vasárnap fellépés miatt volt jelenése Majkának Fehérgyarmaton, a rapper viszont órákkal a koncert előtt közölte rajongóival, elmarad a buli, mert a hangtechnikusa szerint a helyszíni technika nem felelt meg a szerződésben foglaltaknak. Helyére a fehérgyarmati koncertszervezők Curtist hívták el, aki időben odaért, hogy fellépjen.

Kapcsolódó

Curtis lépett fel Majka helyett Fehérgyarmaton, miután utóbbi technikai problémákra hivatkozva lemondta a koncertjét

Majka azért mondta vissza a fellépését, mert a helyszíni technika nem felelt meg a szerződésben foglalt feltételeknek.

Az ügy nem ért véget, Majka a Blikknek nyilatkozott: "Összességében nagyon amatőr volt minden, se a hangosítás, se a színpad mérete nem stimmelt. Nem tudtuk volna biztonsággal felhúzni a LED-falat, de főleg a hangtechnikával akadtak alapvető problémák". Curtisre is kitért:

Azt kell mondjam, ez egy jó és merész húzás volt a szervezők részéről. Bár tulajdonképpen ha úgy vesszük, én is ott voltam, hisz azon a CD-n, amit Curtis magával visz, én is ott vagyok hangban.

A fehérgyarmati polgármester, dr. Péter Csaba már nem nyilatkozott ilyen derűsen a Blikknek:

Majka úr meg sem jelent a helyszínen, pedig még az általa kért kesudiót és vodkát is bekészítettük. Előre kifizettük a fellépésért kért 8,1 millió forintot, azt természetesen elfogadta az úr, de jelzem, a szerződést átnézik a jogászaink.

Ezután az újság elmesélte a rappernek, mit hallottak vissza a polgármestertől:

Nem igaz, hogy csak a koncert előtt érkeztünk, hiszen nekem már délután öt után jelezték a problémát a technikusaim. Este tízkor kezdődő koncertnél úgy gondolom, ez időben van. Dobálózhat ő a számokkal, de ez ez a nyolcmillió egy bruttó összeg. Minden egyes nagy zenekarnál előre kell utalni legalább két héttel, ebben semmilyen meglepetés nincs.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!