Az angliai Bristol városában élő Sarah Starr azt hitte, igazán jó vásárt csinált, amikor valamivel kevesebb mint hét fontért (2800 forint) megvett a lányának egy rózsaszín vizes palackot az Amazonon keresztül, de már akkor tudta, hogy valami nagyon nem stimmel, amikor kivette a dobozból. A picit átlátszó palack alján ugyanis gyanús folyadékot vett észre.


A 36 éves nő a The Sun cínű bulvárlapnak elmondta, hogy félt kinyitni a palackot, amiben a lányának akart vizet tölteni, hogy azt vigye be magával az iskolába. A palackot végül úgy nyitotta ki, hogy közben a barátaival videócsetelt, és az abból kiszabaduló szagból azonnal tudta, hogy mi van benne:

Vizelet volt. Olyan undort éreztem, hogy hányingerem lett. Egyértelmű volt, hogy már egy ideje benne volt.

A nő azonnal panaszt tett az Amazonnál a vizeletet tartalmazó palack miatt, de csak egy tízfontos ajándékutalványt ajánlottak fel neki, valamint arra kérték, hogy dobja ki a szemétbe a palackot. Az Amazon a The Sunnak elmondta, hogy nagyon komolyan veszik az esetet, és felvették a kapcsolatot a nővel.

A palack gyártója pedig közölte, hogy minden palackot ellenőriznek, mielőtt elküldik az Amazonnak. Szerintük az történt, hogy egy vevő visszaküldte a palackot az Amazonnak és a cégnél anélkül küldték azt ki egy másik vevőnek, hogy nem ellenőrizték le alaposan.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Gettyimages


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!