Az egykori olimpikont agyi ödémával, eszméletlenül vitték kórházba. Állítólag már csak az orvostól tudta meg, hogy 39 fokos láza volt, amikor gyógyulni indult a fürdőbe.


Eszméletlenül vitték kórházba múlt héten kórházba Hegedüs Csaba olimpiai, világ- és Európa-bajnok birkózót, aki most a Mandinernek nyilatkozott arról, mit élt át. A 75 éves sportoló azt mesélte, a kazah nagykövethez ment látogatóba, amikor rosszul lett:

A lázas sportoló ekkor egy fürdőbe indult, ahol úgy gondolta, a forró vízben és a szaunában „kikúrálja magát”. Ám nem vált be a gyógymód, Hegedüs elájult a szaunában. A Mandiner szó szerint így idézi beszámolóját:

Az orbánc egy fertőző bőrbetegség. Hegedüs talán a vérmérgezésre gondolhatott, ami nem azonos az orbánccal, még kevésbé a vérfertőzéssel. Mint mondta, az eset után a főorvostól tudta meg, hogy 39,6 fokos láza volt.

– idézi az egykori birkózót a portál. Hegedüs szerint a történet üzenete, hogy Istennek még tervei vannak vele, emellett azt a tanulságot is levonta belőle, hogy életmódot kell váltania.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!