A miniszter szerint ezért próbálnak az ellenfeleink elpusztítani minket, és kizárni a politikai színtérről.


Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a Konzervatív Politikai Akció Konferencián (CPAC) tartott beszédet Mexikóban. Megszólalásában hangsúlyozta, hogy soha nem felejthetjük el, honnan származunk, hol vannak a gyökereink. Szerinte ez egyben azt is jelenti, hogy tiszteletben kell tartanunk a konzervatív alapértékeinket: az egyéni szabadságjogot, a jogállamiságot, a költségvetési felelősséget, a szabad piacokat, a keresztény örökséget és az emberi méltóságot - írja az MTI.

Gulyás Gergely a konferencia résztvevőit meghívta a következő CPAC rendezvényre, amelyet jövő májusban Budapesten rendeznek.

- mondta Gulyás a fórumon.

A miniszter szerint a „mainstream média Magyarországról egész nap hazudik” és „az álhírek, a hírhamisítás, az igazság elhallgatása, ez a nyugati liberális progresszív média alapkritériuma”. Azonban kijelentette, hogy a vádak ellenére Magyarország sikeres, amit azzal bizonyított, hogy ma egymillióval több embernek van munkája, mint egy évtizeddel ezelőtt és a befektetők is szívesen jönnek hazánkba.

- mondta a miniszter.

Gulyás ezután kifejtette, hogy a progresszív liberalizmus sokat tett a szabadságért, „ma viszont a szabadság legnagyobb ellensége, kerékkötője lett”.

- tette hozzá Gulyás.

Hangsúlyozta: a magyar konzervatív politikai közösség és vezetői jobban meg tudták mutatni egyértelmű kiállásukat a szabadság és a demokrácia mellett, mint bárki más. Gulyás azt mondta, hogy „ma a szabad világban mindenki az értékek fontosságáról beszél”, közben „az egész életüket ennek tagadásával töltik”. Véleménye szerint Magyarország az egyik olyan kivétel, amelynek konzervatív vezetői elkötelezettek a szabadság, a demokrácia, a jogállamiság mellett.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!