A Londonban élő Boros Sándort lebuktatta a hollywoodi sztár magánnyomozója, de a rögeszmés férfi továbbra is kitart amellett, hogy közel 40 éve „titkos” viszonya volt Stone-nal.


A magyar hadsereg egyik, ma Londonban élő veteránja zavaros e-maileket küldözget Sharon Stone-nak, miközben a színésznő családtagjait is zaklatta az otthonuknál. A Boros Sándor néven azonosított férfi azt állítja, közel 40 éve volt egy „titkos” közös gyereke Stone-nal – írja a Daily Mail.

A lap szerint Boros egykor a magyar hadseregben szolgált. A veteránnak az a rögeszméje, hogy 1986-87-ben titkos viszonya volt Sharon Stone-nal, majd el is jegyezte őt, és született egy fiuk, Jason, aki nem sokkal később meghalt egy „rejtélyes balesetben”.

A már Londonban élő egykori katona mániákus kényszerképzeteit zavaros, olykor nyugtalanító és ijesztő sorokat tartalmazó e-maileken keresztül osztotta meg a hollywoodi világsztárral. Mivel az elektronikus levelekre nem kapott választ, Boros úgy döntött, felkeresi Los Angelesben Stone-t. A lakcímét nem tudta kideríteni, ezért családtagjai otthonánál próbálkozott: becsengetett a színésznő anyjához, húgához és bátyjához. Mindhárom helyről elküldték a férfit, aki csak akkor volt hajlandó távozni, amikor a házigazdák kilátásba helyezték a rendőrség értesítését.

Ezt követően a színésznő és családja pánikba esett, ezért felbérelték Paul Barresi magánnyomozót, hogy találja meg a megszállott férfit, majd tudassa vele, hogy hagyja békén a Stone családot, különben jogi következményekkel kell szembenéznie. Barresi 3 nap alatt Boros nyomára bukkant, a zaklató ekkor már Londonban volt.

Barresi szerint kérdésére Boros elismerte, hogy nincs közös fotója Stone-nal, se levele tőle, de kitart amellett, hogy a világhírű színésznő egykor a menyasszonya volt, és volt egy közös fiuk.

„Elmagyaráztam Borosnak, hogy magánnyomozó vagyok, aki a családnak dolgozik. A viselkedése nem volt fenyegető, nem mutatott semmilyen kéjes, romantikus vágyat Sharon Stone iránt. Azt mondogatta, csak a fiáról akart tudni. Állítása szerint már nem tervezi, hogy újra Amerikába jöjjön” – mondta Barresi a zaklatóról, aki szerinte jelenleg nem jelent veszélyt a színésznőre, de sosem lehet elég óvatos az ember.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!