A Siófok KC kézilabdacsapata bejelentette, hogy szerződést kötött a 49-szeres válogatott Klivinyi Kingával.

A 29 éves balátlövő fél évre szóló szerződést kötött, amit további egy szezon erejéig hosszabbíthat meg a klub.

Kinga az elmúlt időszakban nagyon keményen dolgozott azért, hogy a gyermekvállalás és egy komoly vállsérülése után újra a pályán lehessen. Kockázatot is rejt magában az igazolás mind a klub, mind a játékos oldaláról, de jelen pillanatban egy olyan helyzetben vagyunk, amelyben mindkét fél profitálhat a közös folytatásból

- mondta Fodor János, az SKC ügyvezetője.

Klivinyi felnőtt pályafutását a Vasasban, később a Vácban, az Érdben és a Ferencvárosban is megfordult, az előző szezonban pedig a DKKA szerződtette, de terhessége miatt nem került sor a bemutatkozásra. A magyar válogatottban 65-ször szerepelt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!