Varga Judit exférje ugyanakkor azt gondolja, ekkora elővigyázatosságra nincs szükség 2024-ben Magyarországon. Állítása szerint célja „valami újnak a felépítése”.


„Természetesen kapok válogatott fenyegetéseket a sok ezer támogató üzenet mellett. Biztonsági szakemberek 24 órás védelmet javasoltak és ajánlottak a helyzet komplexitása és az általam kritizált/megtisztítani kívánt körök ereje és veszíteni valója miatt. Én továbbra is hiszem, hogy erre Magyarországon 2024-ben nincs szükség, vagy ha mégis, akkor a nyilvánosság ereje megvéd” – írta kedd reggeli posztjában Magyar Péter a Facebookon.

„Tudom, hogy jogi eljárások tömkelegét fogják indítani/kreálni ellenem. Ez a folyamat már el is indult. És

Hálás vagyok a neves ügyvéd kollégáknak a felajánlott segítségért, illetve a jogász évfolyamtársaim támogatásáért. És persze köszönök minden pozitív üzenetet, imát és drukkot” – folytatta Varga Judit exférje.

Magyar Péter hozzátette: sokan kérdezik, miért kezdte ezt el, mi a cél, hova szeretne eljutni. „Hiszek abban, hogy az igazság szabaddá tesz.

Nyilván ez egyedül nem lehetséges, de szerencsére érezhetően tömegek gondolják azt, hogy a jövőt most írjuk és hogy a jövő valóban elkezdődött” – adta meg a válasz a posztban.

Az elmúlt hetekben Magyar Péter rendkívül komoly, kormányzati poszton lévő személyeket támadott meg a posztjaival, és a Partizánnak adott interjú miatt már eljárás is indult.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!