Arra kérte olvasóit, hogy kövessék példáját. Bódis Kriszta író és dokumentumfilmes, munkái gyakran emberi sorsokat és közösségi problémákat mutatnak be, járt nála Borsodban Magyar Péter a kampányban.


Bódis Kriszta író és dokumentumfilmes Facebook-posztjában bejelentette, hogy bojkottálja az ATV-t. Elmondása szerint sem írói, sem civil munkája nem kapott figyelmet a televízióban az elmúlt 14 évben. „Nem kapott túl sok nyilvánosságot eddig sem az írói, sem a civil munkám egyik televízióban sem az elmúlt 14 év alatt, egyik csatornát se érdekelte a Van Helyed, a filmjeim vagy a könyveim, díjak ide vagy oda, csak néha lettem meghívva érdekes színfoltnak a Civil a pályán-ba is,

– írta, hozzátéve, hogy akik hiányolják majd a szerepléseit, más platformokon találkozhatnak vele.

Bódis Kriszta író és dokumentumfilmes, munkái gyakran emberi sorsokat és közösségi problémákat mutatnak be. Sokat foglalkozik a hátrányos helyzetű közösségek, különösen a roma közösségek helyzetének bemutatásával. Bódis több díjat is elnyert műveiért, és alapítója a „Van Helyed” programnak, amely a szociális integrációt és az oktatást segíti elő. Munkájával jelentős hatást gyakorolt a magyar társadalomra és kulturális életre.

Magyar Péter a kampányban járt Bódis patronáltjainál Ózdon és a Hétes-telepen. Ígéretet is tett:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!