Az Állami Számvevőszék elnökével való viszony összeférhetetlen volt a kormányzati pozíciójával a volt férj szerint. A pártalapításon dolgozó politikus nagy bejelentésre készül a szombati tüntetésen.


Magyar Péter szerint volt felesége azért mondott le az igazságügyi miniszteri posztról tavaly júliusban, mert összejött Windisch Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével.

„A magánéleti kapcsolata volt az oka. Új kapcsolata, ami – tudomásom szerint és mások tudomása szerint is – akkor már fennállt, teljességgel összeférhetetlen volt a kormányzati pozíciójával” – mondta Magyar a Válasz Online-nak.

„Zárójelben jegyzem meg: utána is összeférhetetlen volt, mert ha valaki elolvassa az Állami Számvevőszékről szóló törvényt, akkor nyilvánvaló politikai és jogi nonszensz, hogy egy Fidesz EP-listavezetője együtt él – titokban – az Állami Számvevőszék elnökével. Aki egyébként az Országgyűléstől kapja a felhatalmazását, és ellenőrzi az Országgyűlést meg a pártokat” – tette hozzá Varga Judit pártalapításon dolgozó exférje.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!