Hadházy Ákos nem szeretett volna indulatból reagálni a felvetésre. Magyar szerint az egész a DK és más pártok összefogása a megmaradásért.


Van egy új szerveződés Budapesten, ami Duna Egyesület vagy Duna Párt névre hallgat, és állítólag a Tiszával szemben definiálja magát – ezt mondta el nagyinterjújában a Telexnek Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője. Szerinte ez az oka annak, hogy az ellenzék egy része megpróbál fogást találni rajtuk, például ezért is kerülnek elő Hadházy Ákos részéről olyan régi szerződések a Diákhitel Központból, amiket anno ő írt alá.

Úgy véli, ezek a pártok rájöttek, hogy jelenlegi formájukban nem jutnak be a következő parlamentbe, ezért kezdtek kooperációba. „Hadházytól Karácsony Gergelyen át, Csárdi Antaltól Szabó Tímeán át, Hajnal Miklóson át mindenkit próbálnak összelapátolni” – fogalmazott Magyar.

A Tisza Párt vezetője szerint a szerveződés célja, hogy a DK és az új tömörülés zsarolhassa őket, és megszerezzen néhány egyéni kerületet az országgyűlési választásokon. Magyar Péter azonban világossá tette, hogy ők ebbe nem fognak belemenni.

A Magyar Hang megkereste Hadházy Ákost is a vádak kapcsán. A független képviselő csak annyit reagált: „Szeretnék előbb 10-ig elszámolni, mielőtt nyilatkozom, nehogy indulatból reagáljak.”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!