Javaslom, hogy hozd el Rogán Tónit, hogy tartsa a zsákot – üzente a Tisza Párt elnöke a miniszterelnök politikai igazgatójának.


Tegnap az árvízi védekezés közepette bombaként robbant a hír, hogy több mint fél évvel közéleti aktivizálódása után a köztévé meghívta egy műsorába Magyar Pétert, hogy közel egy órán keresztül vitázzon Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával.

És legalább ilyen váratlanul kedd délelőtt Magyar Péter közölte, hogy nem megy el a 48 perc című műsorba. Mint írja:

„Kedves Orbán Balázs! Hallom így 220 nap után, a miniszterelnök európai parlamenti performanszához közeledve kezdett kínossá válni, hogy a több millió honfitársunk által támogatott ellenzéki párt vezetőjeként nem engedtek be élő adásba az évi 140 milliárd forint közpénzből működtetett “köz”médiába.”

Majd megindokolja távolmaradását is:

„Balázs, Egy ilyen, valódi veszélyhelyzetben a felelős politikusok az ország védelmét szervezik és abban aktívan is részt vesznek. Ilyenkor nem a propaganda adótokon kell okoskodni, hanem meg kell fogni a lapátnyél (és a munka) végét” – teszi hozzá.

Ezután egy felhívást is intéz a kormánypárti politikushoz:

„A munka közben természetesen beszélhetünk a magyar emberek életét befolyásoló elhibázott politikátokról, az Orbán-klán korrupciójáról, az egészségügyi válsághelyzetről, a naponta kigyulladó mozdonyokról, a széteső oktatási rendszerről, az elszegényedő nyugdíjasokról, a létminimum alatt élő milliókról és a külföldre menekült magyarok százezreiről. Ha akarsz, beszélhetsz az általad felügyelt MCC pezsgős, osztrigás rendezvényeiről is, vagy arról, hogy hogyan szerezted a házikódat, vagy, hogy milyen jól tejelő cégeid kerültek a családtagjaid nevére” – teszi hozzá.

„Ha ragaszkodsz a nyakkendős, öltönyös eszmecseréhez a propaganda stúdiójában, akkor várd meg az árvíz levonultát. Ilyenkor nem a stúdiókba, hanem a gátra kell ember. És szólj már a propaganda TV hírhamisító vezérigazgatójának, hogy eltévesztette a Szaknévsort, összekeverte a két Orbánt. A legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként, nekem a főnököddel van megbeszélnivalóm a magyarok nevében” – írja még posztjában Magyar Péter, majd hozzáteszi: „Tali csütörtökön 17.00 órakor a Rómain. Nem kell félni, nem fog fájni!”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!