Magyar Péter szerint Orbán Viktor feleségének „méltatlanul alulértékelt a szerepe”, nem negatív, hanem pozitív értelemben. Hatvanpusztával kapcsolatban azt mondta, hallotta, hogy egészen sajátjukként beszéltek róla.


Magyar Péter videóinterjút adott a Telexnek. A Diákhitel Központ korábbi vezetőjének, Varga Judit volt férjének elmondása szerint a legfelső politikai körökből nem kapott támogatást az elmúlt hetekben, de belső fideszes körökből igen. Magyar részletesen beszélt a Fidesz köreinek működéséről és Orbán Viktor miniszterelnök felesége is szóba került, akivel személyesen is jóban van. Magyar szerint Lévai Anikónak „méltatlanul alulértékelt a szerepe”, nem negatív, hanem pozitív értelemben.

„Azt gondolom, hogy ha nincs is formális hatalma, nagyon nagy ráhatása van a párton belüli ügyekre, és néhány dolognak az ellenőrzésére.”

mondta Magyar a Telexnek.

Hozzátette „de talán ez teljesen normális, hiszen ha a férjed a miniszterelnök, akkor nyilván neki is kellenek tanácsadók, a hivatalos tanácsadókon kívül is, és az lehet éppen a feleséged.”

Szóba került hatvanpusztai birtok is, amiről Magyar Péter azt mondta,

Szerinte „lehet itt szépíteni a dolgokat, de most épül itt egy tízmilliárdos, vagy nem tudom, mennyibe kerülő ingatlan, amit a miniszterelnök édesapja csinált, mennyire hihető, hogy magának készít egy ilyet?”

 

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!