Varga Judit exférje újabb poszttal jelentkezett szerda este. Ebben azt írja, hogy a jövőben konkrét ügyek mentén folytatják az együttműködést a hatósággal.


Újabb poszttal jelentkezett szerda este Magyar Péter. A közéletből távozó Varga Judit igazságügyi miniszter exférje a bejegyzésben megköszönte a „konstruktív egyeztetést” Bíró Ferencnek, az Integritás Hatóság elnökének.

„Egyetértettünk abban, hogy a hatóságnak a mostaniaknál erősebb (nyomozati) jogkörökkel kellene rendelkeznie az uniós pénzek felhasználásával kapcsolatos rendszerszintű visszaélések könnyebb felderítése és megakadályozása érdekében. A jövőben az együttműködést konkrét ügyek mentén, a rendelkezésemre álló információk átadásával folytatjuk” – írta Magyar a posztban.

Kitért Tényi Istvánra is, akinek megköszönte a feljelentéseket az interjúiban elhnagzottakkal kapcsolatban.

„Ha esetleg van hozzá bátorsága, akkor javaslom, hogy a jövőben ne rám kihegyezve és ne ismeretlen tettes ellen tegyen feljelentéseket, hanem a valódi felelősöket megnevezve, a valódi bűncselekmények miatt. Már persze, ha a jövőbeni bűncselekmények megakadályozása és nem a “problémákat” felvető állampolgárok hatósági vegzálása a célja” - tette hozzá Magyar Péter.

A teljes posztot itt lehet elolvasni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!