A Tisza Párt politikusa péntek délután Facebook-bejegyzésben írta meg, hogy félmillió forintot adományozott a Bethesda kórháznak. Az intézmény valamiért mégsem említette meg Magyar támogatását, miközben a Ferencvárosi Torna Club 10 milliós dolgozói-sportolói adományát külön hangsúlyozták közleményükben.


A Tisza Párt politikusa péntek délután Facebook-bejegyzésben számolt be róla, hogy napok óta jönnek a hírek, hogy egyre több kórházban kell elhalasztani sürgős műtéteket, daganatos betegek kezelését, mert forráshiány miatt a kórházak nem tudják megjavítani a klímaberendezéseket és néhol 40 fok van a műtőkben és a kezelőhelyiségekben.

Magyar Péter azonnal megosztotta a kórház adománykérő üzenetét és félmillió forinttal támogatta a klíma javítását, miközben másokat is adakozásra biztatott.

A Magyar Hang foglalta össze, hogy a Bethesda valamiért mégsem említette meg Magyar támogatását, miközben a Ferencvárosi Torna Club 10 milliós dolgozói-sportolói adományát külön hangsúlyozták közleményükben, de kitértek egy névtelenséget kérő mecénás nagy összegű utalására is. Közleményükben ezt írták: „Mi egyet ígérhetünk: minden felajánlott támogatásról be- és elszámolunk, és a gyermekek és gyógyítók körülményeit tesszük belőle jobbá!”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!