Magyar szerint mind a takarítást, mind a beszerzést, mind az őrzést már rég kivették a kórházak kezéből, ezeket a feladatokat már jórészt a Pintér Sándorhoz köthető magáncégek végzik.


Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke csütörtökön a Facebook-oldalán cáfolta Gulyás Gergely egészségüggyel kapcsolatban tett állításait a Kormányinfón.

– írta.

„A kancellária miniszter szerint nem azért lett a kórházakban hirtelen fertőtlenítőszer vagy nagyobb tisztaság és nem azért tűnt el a zsírra szállt por (penész), mert mi ott jártunk, hanem csak úgy.

Szerinte egyébként az, hogy a kórházakban rend és tisztaság legyen, az kórházigazgatói felelősség. És ahol nincs rend és tisztaság, ott a kórházigazgató alkalmatlan.”

– részletezte.

– tette fel a kérdést Magyar.

„A kórházigazgató maximum annyit tehet, hogy ír egy levelet a KEF nevű képződménynek, hogy nem elégedett a takarítás minőségével, vagy, hogy kéri a liftek, vagy a klímák sürgős javítását. Aztán általában hónapokig nem történik semmi”

– magyarázta a procedúrát.

„Gergő,

Igaz az, hogy mielőtt elvittük az adományokat a Heim Pál kórházba, az intézmény vezetője, Lévai Anikó egyetemi barátnője két napig pakoltatta a raktárat, hogy mutogatni lehessen a sajtónak?”

– zárta bejegyzését.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!