Varga Judit exférje azt mondta: igyekszik témát szolgáltatni a miniszterelnök évértékelőjéhez. Sajtósának azt üzente: egyáltalán nem érzi magát reménytelen helyzetben.


Ahogy arról korábban írtunk, Havasi Bertalan reagált Magyar Péter hétvégi megnyilvánulásaira. Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje Novák Katalin lemondása és Varga visszavonulása után arról beszélt, hogy lemond minden állami céges tisztségéről, és komoly kritikát fogalmazott meg az NER működésével és Rogán Antal személyével kapcsolatban. Később a Partizán interjújában odáig ment, hogy kimondta: Rogán Antalnak mennie kell.

A 24.hu megkérdezte a miniszterelnököt, hogy mit szól ahhoz, hogy Magyar szerint volt felesége, Varga Judit már menesztette volna a Schadl-ügyben érintett államtitkárát, Völner Pált, ezt azonban maga Orbán Viktor nem engedte meg. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkára erre azt mondta: „Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik”.

Erre válaszolt most Magyar Péter. Ahogy Facebook-bejegyzésében írja: „Ma megtudhattam Havasi Berci miniszterelnöki szóvivőtől (ő arról ismert, hogy nyilatkozat helyett ellökdösi az újságírókat és ereklyeként őrzi Orbán Viktor kólás dobozát), hogy egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik.”

Megemlítette azt is, hogy partizános interjúját 24 óra alatt több mint egymillióan tekintették meg. Ezzel kapcsolatban azt üzente, „hatalmas erőt ad a politikai spektrum minden oldaláról érkező többezer üzenet”. Bejegyzését azzal zárta:

„Hétvégén kerül sor a miniszterelnöki évértékelő beszédre, amihez a magam módján én is igyekszem majd témát szolgáltatni.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!