A politológus egy Magyar Péter által írt kommentre reagálva posztolta a Facebook-oldalára. Kitört a kommentháború.


Nem csillapodnak, sőt igazából most lángolnak fel a kedélyek Magyar Péter körül, aki három hete kezdte el magánhadjáratát a NER ellen, és azóta számos poszttal és több interjúval jelentkezett már.

Érthető módón sokaknak szúr szemet az egykori igazságügyi miniszter, Varga Judit volt férje, a legtöbben azt róják fel neki, hogy annak a rendszernek megy neki, amelyiknek – több állami cégben betöltött pozíciója révén – egyértelmű haszonélvezője volt. Korábban vívott már kommentcsörtét Hont Andrással, most az ATV Öt című műsorának egy másik tagjával rúgta össze a port.

Ceglédi Zoltán egy Magyar Péter által írt kommentre reagálva posztolta a Facebook-oldalára.

– írta a politológus.

Magyar erre azt írta neki:

Ceglédi a bejegyzés további részében azt írta, hogy ha komolyan gondolná a „rendszerváltó buzgalmat”, akkor nem nála kommentelgetne péntek este.

- írta Ceglédi Magyar Péternek.

Magyar Péter közéleti tevékenységének megosztó jellegét jól szemlélteti, hogy szemmértékre körülbelül fele-fele arányban adnak igazat a kommentelők Ceglédinek és Magyarnak. De többen vannak, akik megemlítik, hogy a kormány ellen harcoló közszereplőknek nem kellene ennyire vadul egymásnak esni.

A teljes bejegyzés a kommentekkel együtt:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!