A Talpra Magyarok Közösség alapítója legújabb interjújában jobbulást kívánt Gulyás Gergelynek. Arról is beszélt, hogy mi lesz a következő időszak legfontosabb feladata számára.


Becslések szerint több tízezren lehettek Magyar Péter március 15-i rendezvényén. Varga Judit exférje az RTL Házon kívül című műsorának azt mondta, hogy a profin kivitelezett zászlóbontás nagyjából 20 millió forintba került, melynek jelentős részét felajánlásokból fedezte, a többit pedig a saját zsebéből tette hozzá.

„Érezzük azt a felelősséget, meg azt a bizalmat, ami az emberek felől árad, és a várakozást. Ennek nagyon nehéz lesz megfelelni, főleg egyedül, úgyhogy most a csapatépítésen és a szervezetépítésen fogunk dolgozni a következő napokban, hetekben, hónapokban” – mondta Magyar Péter.

Amikor a riporter felvetette, hogy ez is pénzbe fog kerülni, azt felelte: „nem tudja pontosan miért”, de abban a szerencsés helyzetben van, hogy az emberek érdeklődnek a személye iránt, ami „jelentősen csökkenti a költségeket vagy a jövőben felmerülő költséget”.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!