Az erről készül videót Molnár Csaba tette közzé közösségi oldalán. Magyar a választási plakátokat minősítette, amikor Dobrev szóba került.


Magyar Péter Szokolyán, politológushallgatók táborában, beszélt arról, hogy mennyire taszítják a választási plakátok, különösképpen Dobrev Klára plakátja. Ezt mondta:

„Ugye mi nem... nem 100 milliárdokat költünk (ilyen) óriásplakátokra, nem (ilyen) vizuális szennyezéseket követünk el a környezet ellen. Már nem tudom, mikor jártatok Budápesten, végigmentem a Deák téren - csak autóval -, és egészen elképesztő, ahogy kinéz. Ott lógnak a plakátok -, a 90-es években, azt hittem, erről már leszoktunk -, és a világörökség egyik részénél úgy néz ki, mint valami bazári nem is tudom, micsoda.

Bár a szöveg kontextusában Magyar valószínűleg a plakátokról beszélt, a 24.hu írta meg, hogy Molnár Csaba így kommeltálta a történteket: „Azon túl, hogy a mondat nagyon tágan kezeli a magyar nyelv kereteit, nem más, mint a Magyar Péter által Dobrev Klára ellen indított, ízléstelen lejáratókampány újabb eleme. Az első esetben lényegében lehülyézte Dobrev Klárát, most pedig a külsejére tett sértő megjegyzést a magát tisztes, konzervatív polgárnak beállító politikus.

Magyar is reagált a bejegyzésre, azt írta:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!