Továbbra is csak keresik, ki felel azért, hogy kiszivárogtak Magyar esetlapjai. Az OMSZ gyakorlatilag ugyanazt válaszolta a sajtó megkeresésére most is, mint három hete.


Az Országos Mentőszolgálatnál még mindig vizsgálódnak – válaszolta szűkszavúan az OMSZ, amikor a 444.hu megkérdezte, hol tart az a belső vizsgálat, amit azért indítottak, mert a Bors május elején lehozott két esetlapot, vagyis lényegében a mentőszolgálat jegyzőkönyveit. A 444.hu-nak így fogalmaztak:

A „Magyar Péter öngyilkosságot hazudott – A Bors megszerezte az Országos Mentőszolgálat jegyzőkönyvét” című cikkben kitakarták ugyan a személyes adatok nagy részét, de több adat olvasható maradt. Például az, hogy 2023 februárjában történt az eset, a XII. kerületi Kútvölgyi út 44.-be hívtak mentőt, ami akkor Magyar Péter és Varga Judit közös lakcíme volt.

A dokumentumban szerepelt, hogy a beteg egy 41 éves Péter nevű férfi. A Bors meg is nevezte Magyar Pétert, és arról írt, hogy a férfi „zavart, gyógyszermérgezett” állapotban volt az eset idején.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!