Varga Judit volt férje megpróbált némi magyarázatot adni arra, miért ment neki az utóbbi két hétben a NER-nek és prominens politikai szereplőknek.


Két hete annak, hogy – Novák Katalin és Varga Judit lemondása után – a nyilvánosság előtt élesen bírálja a Fidesz rendszerét és vezetőinek egy részét Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter exférje.

Az ügyvéd azóta elsősorban Rogán Antalnak címzi kritikáit, de a minap gúnyos videót és megjegyzéseket osztott meg Deutsch Tamásról, a Fidesz EP-listájának vezetőjéről is.

Sokan találgatják, vajon miért szállt ki a „nemzeti együttműködés rendszeréből” Magyar, és miért fordult szembe a kormánnyal – vállalva a propaganda durva lejáratásait is.

A Diákhitel Központ Zrt. volt igazgatója most szolgált egy lehetséges magyarázattal. Legújabb posztjában elárulja, hogy tavaly részt vett egy sokak által kedvelt zarándokúton.

– árulta el legújabb Facebook-bejegyzésében.

Az írás mellé egy túraruhás képet is megosztott.

Varga Judit volt férjének interjúját, amit közel két hete adott a Partizánnak, már több mint 2,2 millióan látták. Tölgyessy Péter azonban pénteken – szintén a Partizánban – úgy fogalmazott: Magyar Péter semmi mást nem tett eddig, csak elmondta azokat a dolgokat, amiket korábban az ellenzék is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!