Valamit valamiért elven alkut ajánlott a miniszterelnöknek a Tisza Párt elnöke.


Ahogy arról korábban írtunk, Polt Péter legfőbb ügyész kérvényezte Magyar Péter mentelmi jogának felfüggesztését az Európai Parlament elnökénél, miután nyáron az európai parlamenti képviselő egy összeszólalkozás után elvette egy őt videózó nagyjából 100 ezer forintot érő telefonját, majd a Dunába hajította azt.

Az ügyről most megszólalt Magyar Péter is, aki ezt kihasználva alkut is ajánlott a miniszterelnöknek a Facebookon. Mint írja: „Miniszterelnök úr, Lenne egy személyes ajánlatom. Most, hogy naponta tesznek ellenem feljelentéseket és a fél államapparátus azon dolgozik, hogy büntetőeljárásokat kreáljanak ellenem, miközben önök szisztematikusan széthordják a hazánkat és Polt Péter haverja nem tartja szükségesnek kikérni az önök mentelmi jogát, javaslom, hogy vágjuk át közösen a gordiuszi csomót.”

Az ajánlata pedig a következő:

„Áll az alku, Miniszterelnök úr? Kipróbáljuk, hogy önök, vagy én kerülök hosszabb időre a hűvösre” – írja provokatívan a Tisza Párt elnöke, aki posztja végén még odaszúrja: „A börtön ablakába soha nem süt be a nap…”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!