A politikus elárulta, hogy ki akarta törölni feleségének visszalépése napján kitett Facebook-posztját, de addigra túl sokan lájkolták már. Az EP-mandátumokról nem akart jósolni.


Magyar Péter a hvg.hu-nak adott interjújában, somogyi túrájának záróestéjén, Siófokon beszélt arról, hogy tudja: nem vihető a végtelenségig „one man show” módjára a kampánya, de egyelőre ő van kéznél, és június 9-éig ez nagyjából így is marad.

Szerinte a magyar emberek sokkal többet tudnak a múltjáról, mint bármelyik más politikuséról, és a magánéletéről talán még nála is többet – jegyezte meg ironikusan. Nem a múltról szeretne beszélni, hanem a jövőről, és a hitelességéről majd a magyar választók fognak dönteni június 9-én, és később az országgyűlési választáson.

Magyar elmondta: nem indulatos, amikor múltjáról kérdezik, csak unja, hogy mindig a hirtelen pálfordulásáról kell beszélnie, pedig már többször megválaszolta ezt a kérdést. Szerinte inkább a Tisza Párt programjáról kellene beszélni, meg arról, hogy sorra rendezik meg „a valaha volt legnagyobb vidéki politikai demonstrációkat.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!