Molnár Csaba korábban azzal vádolta meg, hogy Dobrev Klára külsejére tett megjegyzést Magyar. A Tisza-párti politikus szerint ő a választási plakátokról beszélt.


Magyar Péter éles hangú posztban ment neki DK-nak, miután Molnár Csaba azzal vádolta meg, hogy Dobrev Klára külsejéről azt mondta, hogy:

Ezt a kivágott mondatot tette közzé Molnár Csaba a Facebookon, kontextus nélkül.

A mondat így hangzott el: „Ugye mi nem... nem 100 milliárdokat költünk (ilyen) óriásplakátokra, nem (ilyen) vizuális szennyezéseket követünk el a környezet ellen. Már nem tudom, mikor jártatok Budápesten, végigmentem a Deák téren - csak autóval -, és egészen elképesztő, ahogy kinéz. Ott lógnak a plakátok -, a 90-es években, azt hittem, erről már leszoktunk -, és a világörökség egyik részénél úgy néz ki, mint valami bazári nem is tudom, micsoda. Szentkirályi Alexandra és a többiek ott lógnak ilyen különböző színekben, Dobrev Klára... ilyen egész (ilyen) ijesztő tehát. Ha gyerek lennék vagy gyerekem lenne, lehet, hogy nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben.

Erre reagált Magyar Péter a Facebookon. Azt írja: „A DK jó rogáni módszerrel tegnap kivágott egy fél mondatot az egyik megszólalásomból és azt állította, hogy én Dobrev Klára kinézetére tettem megjegyzést. Hát, nem.

Javaslom a hatalmi elit tagjainak, hogy inkább merjenek az emberek közé menni, a szemükbe nézni és válaszolni a kérdéseikre.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!