Úgy tűnik, 2018 arról szól, és arról is fog szólni, hogy a hírességek egymásra licitálnak abban, milyen gyorsan tudnak visszafogyni a szülés után, az emberek pedig nem győznek hüledezni. A Bors összeszedett öt hírességet, akik ezt a trendet követték, és indokolatlanul gyorsan tudták visszaszerezni a szülés utáni álomalakjukat:


Katalin hercegné

A 36 éves Katalin, cambridge-i hercegné kétszer már elkápráztatta a világot, milyen kifogástalanul tud kinézni egy-egy szülés után, de ez is kevés volt ahhoz, hogy az emberek elhiggyék, mindez lehetséges. Áprilisban megint azzal döbbentette meg a fél világot, hogy néhány órával Lajos megszületése után már képes volt mosolyogva kiállni az újságírók elé.

Kate Middleton (@katemiddletonphotos) által megosztott bejegyzés,

Katherine Heigl

A Grace klinika színésznője ugyan nem 2018-ban szült, de büszkén mutatta meg idén februárban, hogy 14 hónappal azután, hogy életet adott a kisfiának, milyen kirobbanó formában van. Heigl az instagramos montázsához azt írta, hogy az első kép két egy hónappal a szülés után, a második pedig majdnem egy évvel a szülés után készült, és hogy nem akar megállni azután se, hogy minden szerinte fölös kilót leadott, kockahasat szeretne.

Katherine Heigl (@katherineheigl) által megosztott bejegyzés,

Kylie Jenner

Korunk egyik legellentmondásosabb celebjének se kellett sok idő, hogy videót tegyen ki arról, milyen remek formában van a szülése után.

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Khloé Kardashian

Nem maradhatott ki Jenner 34 éves féltestvére, Khloé Kardashian sem a felsorolásból, akinek április közepén született meg a lánya, és júliusban már megpróbálkozott egy-két hasvillantós, edzős képpel is. A celeb azt nyilatkozta, hogy nem rohant a fogyással, csak szeretett volna visszatérni a napi rutinjához, a heti 5-6 edzéshez.

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Vasvári Vivien

A hazai állóvizet Vasvári Viviennek sikerült megkavarnia, aki április második felében szülte meg Ariana nevű kislányát, néhány héttel később pedig már bikinis képpel jelentkezett az Instagramon. A netezők rögtön kibuktak, amire Vasvári újabb bikinis képpel válaszolt. "Köszönöm azoknak, akik utálnak és negatív üzenetekkel bombáznak, mert ettől én erősebb leszek" - írta a képhez.

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

via Bors



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!